Stress kan håndteres

Travlhed på arbejde, konflikter i privatlivet, opgaver vi ikke ved hvordan skal løses, manglende opbakning og støtte, pres, krav og forventninger.

De fleste kan lide at have travlt på arbejde – hellere have for meget end ikke at have noget at give sig til. Men bliver vi pludselig stillet overfor urimelige krav og forventninger på arbejde eller privat, bliver overskuddet mindre og lunten bliver kortere. Kroppen begynder at reagere.

Stress handler om, hvordan vi håndterer de udfordringer, vi bliver stillet overfor – udfaldet bliver positivt eller negativt.

• Hvor gode er vi til at sige fra?
• Hvor stærkt er vores selvværd?
• Påtager vi os et ansvar, der ikke er vores?

Er det svært at sige fra – at sige NEJ? Hvorfor mon det er så svært.

Ligger det i vores opdragelse, at vi gør, hvad der bliver sagt.Hvad er det værste, der kan ske, hvis du vælger at sige NEJ – og kan du håndtere konsekvensen?

Får du ikke sagt fra i tide, sørger du ikke for at ”lade op”, vælter læsset på et tidspunkt.

Kroppen går i en form for alarmberedskab, og det kan påvirke dig på flere måder. Du kan blive mere følsom overfor lys og lyde/larm og det kan være svært at overskue dagligdags opgaver, som du tidligere tog dig af uden problemer.

Det skyldes blandt andet, at kroppen er kommet i ubalance – kemisk, hormonelt og følelsesmæssigt.
Jeg kan med kinesiologi og zoneterapi hjælpe med at få skabt ro og balance i kroppen, og samtidig gøre dig bevidst om, hvad du selv skal have fokus på.

Vil du forandringen, er du nødt til at ændre kursen i dit liv.