Om Merete

Mit navn er Merete Juul, og jeg har arbejdet som kinesiolog og reiki healer siden 2015. Senere er zoneterapi blevet en del af klinikken, og jeg arbejder løbende på at dygtiggøre mig og tilegne mig ny viden.

Jeg er uddannet Kinesiolog RAB fra Kinesiologiskolen i Vejle, og jeg er uddannet Zoneterapeut RAB fra Zoneterapeutskolen i Kolding.

RAB-godkendelsen er din sikkerhed for, at jeg opfylder de faglige og uddannelsesmæssige krav inden for hvert område, og at jeg løbende opdaterer min viden og færdigheder inden for hver uddannelse.

Jeg har klinik i naturskønne omgivelser i Kragelund nær Lindved. Kort afstand fra Vejle, Bredballe, Hedensted, Tørring og omegn. Det er også her jeg bor sammen med min mand, børn, hunde og kat.

Jeg arbejder med udgangspunkt i det hele menneske, da krop, kost, tanker, følelser og energi gensidigt påvirker hinanden. Er kroppen ikke i balance, vil du på et tidspunkt mærke en reaktion, f.eks. træthed, mindre overskud, smerter, allergi, eksem, koncentrationsbesvær, indlæringsproblemer, hovedpine, migræne, stress, angst, depression eller andet.

Det er vigtigt at lytte til kroppens signaler om, at noget ikke fungerer optimalt.

Hvordan arbejder jeg

Jeg arbejder på at skabe ro i kroppen, fjerne blokeringer i energisystemet og gøre dig bevidst om årsagen til de symptomer, du mærker i kroppen. Det er utroligt, hvad kroppen kan fortælle.

Mine behandlinger tager udgangspunkt i det, som din krop fortæller mig.

For mig er det en fornøjelse at kunne følge og støtte den proces og udvikling, som du selv er med til at skabe og gøre til virkelighed.

Mit udgangspunkt er kinesiologi og zoneterapi

Begge behandlingsformer anvendes med samme formål – at fjerne fysiske og psykiske blokeringer og gøre kroppen bedre i stand til at helbrede sig selv.

Behandling ved hjælp af zoneterapi foregår primært på føddernes under- og overside. Hele kroppen er i dine fødder – så pas godt på dem!

I en kinesiologibehandling arbejder vi på dit bevidste plan og rigtig meget på dit underbevidste plan ved brug af muskeltest – det er din krop, der bestemmer og fortæller, for din krop husker alt det, du har glemt.