Firmaaftale

Vil du have medarbejdere med overskud, mere energi og mindre sygefravær?

Så er en firmaaftale med zoneterapi måske lige noget for dig og din virksomhed. På den måde kan du gøre noget godt for dine medarbejdere og virksomhedens bundlinje på én gang.Medarbejdere er den vigtigste ressource på enhver arbejdsplads. Der er ofte en forventning om præstation, effektivitet og produktivitet, og det kan være opslidende – selv for de erfarne medarbejdere.

Fokus på dine medarbejderes trivsel, helbred og velvære er en god menneskelig investering og et vigtigt signal at sende som arbejdsgiver. Og det har sine fordele – både for arbejdsgiver og medarbejder.

Zoneterapi giver mange fordele

Zoneterapi er en naturlig behandlingsform, der via tryk og massage på fødderne løsner op i kroppen og fjerner spændinger. Zoneterapi er derfor ideelt til at behandle og forebygge arbejdsskader som blandt andet smerter i nakke, ryg og skuldre. Zoneterapi styrker desuden kroppens immunforsvar, reducerer stress og giver mere ro og overskud.

For dig som arbejdsgiver

• Gladere medarbejdere
• Behandling eller forebyggelse af bl.a. museskader, nakkeproblemer, rygproblemer mv.
• Færre sygedage blandt dine medarbejdere
• Personalegode og

For dig som medarbejder
 
• Øget energi og overskud
• Øget arbejdsglæde
• Personalegode
• Bedre helbred

Fradragsberettiget for virksomheden – skattefrit for medarbejderen

Hvis du som virksomhed betaler for behandlingen, får du fuldt fradrag for behandlingsudgifterne i lighed med andre personaleudgifter. Behandlingen er også skattefri for dine medarbejdere.
Det er dog et krav, at der er tale om behandling eller forebyggelse af en arbejdsbetinget skade. Det kan f.eks. være museskader, nakke-, skulder-, rygsmerter mv.

Aftalen tilpasses den enkelte virksomhed

Alt efter ønske og behov er der flere muligheder i en firmaaftale.

Her er blot et par eksempler:
• Vi aftaler faste dage, hvor jeg kommer ud på arbejdspladsen og giver behandling til de medarbejdere, der er lavet aftale om. Det er arbejdspladsen, der udfylder tiderne fra gang til gang. En behandling kan vare 30 eller 45 minutter alt efter, hvad vi aftaler.• Medarbejdere kan booke tid til behandling i min klinik og der sendes en månedlig faktura til virksomheden.
Indgår vi en firmaaftale for minimum 3 måneder, vil der også være mulighed for en attraktiv ordning for medarbejders ægtefælle og børn under 18 år.

Lyst til at høre mere?

Jeg kommer gerne forbi til en kort snak, hvor vi kan få skræddersyet en aftale til netop din virksomhed.

Kontakt mig gerne på mail kontakt@merete-juul.dk eller på telefon 27 17 05 62.

Jeg glæder mig til at kunne hjælpe dig og din virksomhed.